Lærling

Kurs for veiledere og andre rundt helsefaglærlingen

Vi hadde ein flott dag, med heile 67 stykk samla på Sunnmøre Folkehøgskule, til både fagleg økt og sosialt treff for dei som jobbar med og rundt helsefaglærlingen. Les meir

Veilederkurs 8 juni 2022

Vi gjennomførte kurs for veiledere, faglege leiarar, prøvenemd, skule og opplæringskontor onsdag 8 juni.

Les meir

Kursdag for veiledere og andre som jobbar tett på helsefaglærlingane

Onsdag 8 juni samla vi totalt 67 stk til ein felles kursdag på Sunnmøre Folkehøgskule (SUFH). Tanken vår var å få til eit samarbeid på heile læreløpet til helsefaglærlingen, i frå skule, gjennom praksis og læretid, og heilt ut som ferdige helsefagarbeidere! Skule, faglege leiarar, veiledere, prøvenemd, Fylket og Opplæringskontor var tilstede.

 

Les meir

Hels på årets lærlingrepresentant!

I år er det Sara som er lærlingrepresentant i styret til Opplæringskontoret. Sara er 1 års lærling i barn og ungdom, og har læretida si i Ulsteinvik.

Les meir

Bli lærling

Vurderar du å verte lærling? Sjå her så skal vi gi deg gode grunnar til å velje læretid. Les meir

Søknad

Når du skal søke på ein læreplass må du følge med i stillingsutlysningar og søke på lærlingstillinga som du gjer med ein vanlig jobb. Der er eit par ekstra ting du også må hugse.
Les meir

Søk læreplass

Her finn du Opplæringkontoret for Søre Sunnmøre sitt søknadskjema til læreplass.
Les meir

Jobbintervju

Når du har levert ein søknad på lærlingplass er neste trinn ofte eit jobbintervju. Sjå her for tips til korleis gjere eit godt inntrykk på intervjuet.
Les meir

Når du har fått ein læreplass

Du som har fått ein lærlingplass teiknar lærekontrakt med opplæringskontoret og bedrift når læreforholdet tek til. Her finn du meir informasjon som er relevant for deg som har ein læreplass ved Opplæringskontoret for Søre Sunnmøre. Les meir